Nejste přihlášen/a.
Zdarvím všechny motoristy, především majitele vozů opel zafira. Na palubním počítači se mě dokola objevují dva nápisy v německém jazyce. První je OELSTAND PRUFEN což pravděpodobně značí málo oleje a je třeba jej dolít. Druhý nápis nebo varování je WASCHWASS: STAND Tyhle varování nemůžu ůspěšně přeložit tak jak by měli z německé gramatiky vypadat, proto oslovuji vás kdo jste se s tímto problémem setkal nebo umíte německy o něco lépe než já. Díky za radu
jestli máme v Zafiře 1.6i motor(myslím Béčkovou,předposlední model)-dokud je ještě v cajku-rychle s ní do světa-tenhle motor je průser(zdroj info přímo od technika Opelu)...
nevím co tím myslíte.Mám zafiru z 99 roku 1,8 16 ventil 85 kw. Je snad varováním něco s motorem?
řekněme důrazným varováním je 1.6 základ,ale ta se dávala až od 2002...,je to něco jako 2.0TDi u koncernu VW-detailně se o problémech(životních-mazání atd.)zmiňuje SM Diesel speciál-prostě jsou motorizace,které se nepovedly(třeba právě ta 1.6 u A.Opela) nebo které jsou až schválně "odfláklé"-jako právě třeba ono 2.0 TDi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.