Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registr vozu

Od: milan2507* odpovědí: 6 změna:

caw lidi chci se zeptat koupil jsem os automobil je na mne pouze odhlasene ne prepsane kdyz ho budu chtit zvrakovat a odhlasit z registru budou pozadovat nakou financni castku po mne dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

4x

Tak úplně stručně: s vozidlem, u kterého není dokončen převod na nového vlastníka není možné provést jakýkoliv úkon - ani takový, jaký zde nastiňujete. K vyřazení vozidla je nutná doregistrace tj. evidenční, pojištění a následná doregistrace. Lze provést doregistraci a vyřazení v jednom kroku s dokladem o ekolikvidaci. U těchto kroků bude poplatek za doregistrování a s největší pravděpodobností poplatek za ekolividaci tzv = ekovýpalné. Jinak nelze z registru vyřadit.

milan2507*
15.07.12 17:38
hodnocení

diky

milan2507*
hodnocení

a jeste malej dotaz kdyz je vozidlo na me odlasene mohu ho prodat s tim ze ho odepisi na kupujiciho

erikch*

dokladem o nabytí(pozbytí)věci,čili i OA je kupní smlouva-nikoli zápis v registru-takže se svým legálně nabytým majetkem můžete nakládat dle libosti...,a opět v souladu s Ústavou(a ostatními zákony) na základě kupní smlouvy...

endyfrog*

můžete ho prodat sepíšete smlouvu o prodeji a on si přihlásí na sebe musí smlouvy navazovat

hodnocení

0x

při žvrakování bude jen poplatek 800Kč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]