Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tento problém nevíte někdo jak se vyměňuji futra(jak dostat stará ven) u babetty210 u přední vydlice?Děkuji za odpovědi
já je vyndával ze staré babety 207 asi týden, naplnil jsem trubky na týden ředidlem, myslel jsem že změknou, nepomohla ani horkovzdušná pistole, nakonec jsem si vyrobil z ocelového proutku speci.přípravek který jsem zasunul tím horním otvorem na šroub, kterým se upevnuje šnek který drží pružinu...a vyklepnul je...opatrně abych nepoškrabal trubku zevnitř...a šlo to poměrně lehce...trubku jsem dal do svěráku...nová pouzdra jsem musel nakonec stejně nechat upravit výstružníkem, protože jsou asi o půl mm silnější, na druhé babetě jsme se tím už nevzrušoval a stará pouzdra jsem jednoduše s použitím trubky zaklepal dovnitř a za ně vsunul ta nová, původní pouzdra tam byla cca 31 let, tak ta nová by měla vydržet stejně dlouhu dobu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.