Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nechával jsem si vyměnit brzdové destičky a bylo mi řečeno, že si musí sednout a nějakou dobu to potrvá. Už jsem s nimi najel nějakých 500-600 km a auto stále hůře brzdí - ne plynule a na volantu také cítím klepání. Je to normální a musím jen čekat?
Díky
No, ono hodně záleží na způsobu jízdy, některému řidiči si po 1000km destičky teprve sednou, jiný je musí zase měnit. Asi jezdíte velmi rozumně a brzdy nezneužíváte, takže bych na Vašem místě asi ještě počkal...
na to ma vliv hodne veci, jak tu uz zminili notoricky zname kotouce, ale pak zalezi jakou si dal dotycny mechanik praci se samotnym mechanismem brzd - plovoucim trmenem, a zda dobre chodi brzdovy valecek. Plovouci trmen musi byt dukladne ocisten aby dobre chodil a to i stycne plochy desticek (aby dobre chodily v ulozeni trmenu) + pak brzdovy valecek v tremu musi dobre chodit. Dost casto se stava ze je mechanik nezkuseny a nebo spis chvata a moc ses tim nemazli, pripravkem "nasilne" vrati valecek do trmenu aby tam sly vlozit nove desky, sup desky do neocisteneho trmenu,sup vodici srouby, a je hotovo, pak to dela takove a podobneneduhy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.