Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl sem se optat mám po dědovi pionýra a nyní bych ho chtěl znovu přihlásitale je problém v tom,že se neodhlašoval,ale přestala se platit pojistka,která se již 13 let neplatí a já se bojím toho až tam pudu tak aby to nějak nedohledaly a nedali mi to doplatit.Předem děkuji za jakoukoliv odpověď Filipajz
takže pionýr má značku a TP...? Pokud ano,není problém-kdyby náhodou nějaké potíže stran ČKP je velmi účinné si zpětně antidatově sepsat nějakou fiktivní kupní smlouvu-to až by bylo event.aktuální...Jinak klasika TK a uzavřená aktuální pojistka a tradá fichtl může zvesela drandit...
Strach z následných problémů s čkp není na místě - a ani není potřeba se zabývat v tomto případě antidatovou kupní smlouvou, ikdyž = nutno dodat, že kupní smlouva je nejjednodušší způsob, jak se vyhnout případným potížím s čkp - ALE ... i zde mohou nastat obrovské potíže ( u lhaní je potřeba mít vše pod kontrolou a vědět jak reagovat, když do toho začnou šťourat ) = jsem pro - řídit se pravdou zde odpadá nervozita při prokazování. Nebyl-li pincek za tu dobu provozován, tedy nejezdilo se s ním a nebyl ani na TK apod. - nemůže být ani žádný záznam o jeho provozu, tak pojistím a udělám technickou a jezdím. Fiktivní smlouva by se nemusela vyplatit, když jste nic neprovedl (NEPROVOZOVAL), ničeho se nedopustil ( PŘI NEPROVOZOVÁNÍ) - a protože ani pincek nemohl stát 13 let na veřejně přístupném místě ( UŽ BY TAM DÁVNO NEBYL ) - nemohl tak být ani porušen související zákon 168/99.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.