Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu na STK s kopií velkého techničáku?

Od: minda® odpovědí: 4 změna:

Přítel jezdí autem, které je psané na mě, tak to tak nesleduju... teď jsme spolu na dovolené a zjistili jsme, že má prošlou STK a já mám originál velkého techničáku 100 km odtud, přítel má u sebe jen kopii - myslíte, že můžeme jít na STK s tou kopií a domluvit se s nima, aby nám tam udělali zápis pro případnou kontrolu a já za měsíc přijedu s originálem, kam mi to znovu potvrdí, nebo je to jenom moje idealistická představa a vysmějí se mi?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Mindo na kopii vám technickou neudělají. Otázkou co je výhodnější, jestli jet pro TP těch 100 kiláků a nebo po dobu dovči auto prostě nepoužívt ,jeli to tedy možné (camp, někde u vody a pod.) a technickou udělat až po návratu. To že vás chytou pomahači máte stejnou možnost při návratu z dovolené a nebo když pro něj pojedete.

hodnocení

Nedělají? o tuhle informaci mi hlavně šlo... díky. Nějak si poradíme - budeme chodit pěšky nebo jezdit na kole... ;)

nickolas
hodnocení

0x

Bé, je správně. Jeďte si pro originál.

des*

Správně je C.Každý má fedry z toho,že ho chytnou,nechápu proč?Je to jak výhra ve sportce,naco stahovat gatě,když brod není vidět?Až budete doma,tak uděláte STK a je po problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]