Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde opravit baterii do auta?

Od: mecj odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím o radu, spadla mi nová autobaterie, byla tam díra cca 3 cm na 3 cm, vytekl mi jeden článek, díru jsem zadělal takovým kovem , vypadá to jako plastelína, poté to stvrdne. baterie ještě trochu teče, napadlo mě, že bych udělal s plastové krabice takový roh, a zalepil to ještě, spíše zalil hodně epoxy 1200, myskíte že to bude držet? diky za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Baterku odnes do sběru a kup novou - vytečený článek ti pravděpodobně zanedlouho ´klekne´ a vyhodíš nejen baterii, ale i spoustu práce a dost peněz za její opatlávání...

k2
hodnocení

0x

Rekl bych, ze nebude. Epoxy se nijak nespoji s plastem obalu baterie, vibracema pri jizde se uvolni od obalu a kyselina bude prolinat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]