Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych vyřadit z evidence vozidel auto ktere již nemam a běží na něj povinný tak ho potřebuji odhlásit,, k trvalému vyřazení však potřebuji doklad o eko likvidaci který nemam tak jak to bude když dám auto do depozitu jen dočastně na rok a pak to po roce prodloužím na další rok a tím pádem po dvou letech by to mělo propadnout a tím bych se mohl vyhnout dokladu o eko likvidaci je to tak? nebo jak to zařídit?díky
jak již nemám, nemám se řeší do 10 dnů od vzniku změny, a to podle zákona
doplněno 12.11.12 18:58:depozit nic neřeší a samozřejmě nic nepropadne
a jak oni mužou vědět kdy jsem díly z auta rozprodal,, nějak se to vyřešit přece musí takže děkuji za odpověd ale hledám realné řešení
reální řešení popisuje zákon, je nezajímá kdo do rozprodal...vyřadit podle zákona, nebo odhlásit na kupujícího a předat mu doklady
Myslím že jsem v prdeli koupil jsem felinu a chlap jí na mně odhlasil ta po chvíli přestala jezdit tak jsem jí rozprodal a v dokladech v odhlašce jsem já běží mi poviný a z toho uroky jak prase už sem z toho nervama pryč nevím co s tím nestačilo by jim čestné prohlášení o neexistenvi vozidla?nebo fakta že jsem auto rozprodal?já už fakt nevim kudy kam a nevím jak to ukončit mně jde jen o to ukončit poviný na registr kašlu,,
A když jste ji prodábal na ND jste toto nevěděl?Pkd ano tak jste ... a pkd ne-Neznalost zákona neoumlouvá.Nicméně Vaše neznalost je opravdu velká jste z toho v... ale přitom i na toto existuje řešení.Likvidace na základě zániku...s tím,že auto funguje jako stylový kurník či psí bouda a umístění na soukromém pozemku-NESMÍ se že jde na ND!...Už se to tada několikráte řešilo,osobně jsem takto rušil před cca 3 roky piškota 405.Pozor,někde mohou chtít foto a kazdopádně straší s případnými kontrolami,mně se nikdo zatím neozval.
doplněno 12.11.12 19:58:Doplňuji jak se toto řešilo na AUKRO,přípspěvek pod jménem Ladber-ofoceno z jednouho úřadu!- aukro.cz/...
Myslím,že toto Vám bude stačit!
No bohužel nevěděl,, nákladal jsem s tím jako se svym majetkem a nějakej registr a povinný sem neřešil ale ted už to nějak řešit musima todle řešení je nevím,, když přijede kontrola nebo tak,, hlavně jak to prohlášení zpracovat
Super odpověd fakt moc děkuju akorát mi příjde divné že nevadí že jsem auto dal do šrotu čast jsem samozdřejmně rozprodal na díli což tam uvadět nebudu ale bojim se aby to nějak vzali no priostě napíšu že skončilo ve šrotu protože nevím jaké využií na pozemku by mělo mít atd,, takže děkuji a zítra to zkusím ale nevím jak zrušit povinné ručení prostě předmět pojištění zanikl tak vypovim smlouvu,,
v jednoduchosti je síla-jednoduše si sepište jakože kupní smlouvu-ideálně s neplatiči daní z dálného východu(živnostenský,obch.rejstřík) a na základě této k.smlouvy zrušte povinné-tuto smlouvu s např.Thrac Minh Nguyenem uschovejte jako oko v hlavě a až se ozve ČKP,pošlete jim jí v kopii,ovšem se znečitelněnými údaji(vše krom jména)-viz.zákon na ochranu os.údajů...Až by to event.nastalo,písněte...
To jsem taky myslel ale jak to asi bude když pak dopatraj že pán neexistuje,, tohodle řešení se bojím co když mi budou ohledně nečitelných udaju volat?
ale on existuje-je zapsán v živnostenském rejstříku- a ideálně pokud je ten dotyčný "v likvidaci"-což jinými slovy znamená,že bud už je mimo území ČR anebo je zde ale pod novou "čistou" identitou...Stačí troška invence-on systém nás neustále nutí kličkovat-proč nejde auto(můj majetek) legálně rozprodat na díly a pak jen jednoduše na úřadě trv.vyřadit-ačkoli mi Ústava zaručuje se svým majetkem naložit jak uznám za vhodné(ale to je na delší povídání)-takže si prostě musím nějak pomoct...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.