Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyžazení neexistujících aut z registru

Od: anet* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám několik aut v registru pouze v odhlášce (na mé jméno), které už dávno neexistují. Co mám udělat pro vyřazení z evidence, likvidační doklad nemám nemám na všechna auta, protože jsem je dala na náhradní díly známým. Popřípadě kolik co bude stát. Budu platit za přihlášku než auto vyřadím z evidence podle nových ceníků? Jaké jsou pokuty? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bobr*
hodnocení

0x

Obávám se že je budete muset na sebe přepsat a po novém roce k tomu zaplatíte ekologickou dan která je od 3000.-do 10000.-podle stáří vozidla jedině sehnat předchozího majitele a s plnou mocí od něj je odhlásit po novém roce že zanikl účel vozidla ale budete si muset zaplatit pojištění aspon na měsíc než celou věc vyřídíte nebo budete platit denně 50.-korun za nepojištěné vozidlo plus pojištění.

anet*
hodnocení

Děkuji, ta plná moc musí být ověřená? Co by měla všechno obsahovat? A ta pojistka by stačila uzavřít 2.1.2009?

bobr*
hodnocení

0x

Plná moc nemusí být ověřena jen podpis a č.občanky adresa je nutné a pojistku zaplatíte třeba 2.1.2009 stoho už se nestřílí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]