Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , mám problém s vw pasat lg r89. zavinila to moje blbost když jsem se rozjíždel tak na jedničku a hodne z prudka pak dvojka a ozvala se rána tu dvojku jsem normálne zaředil a až po chvíli se ozvala ta rána od te doby auto nejede .Všechny rychlosti jdou zařadit motor jde nastartovat zmáčknu spojku pouštím přidávám plyn ale nic se nedeje auto stojí . když přidám plyn neco v nem hučí chrčí motor jako by šel do otáček ale nic se nedeje co myslíte že se stalo? spojka v hájí? jako by se převodovka nespojovala s motorem nepřenášela točivý moment nevím nerozumím tomu
dekuji za radu .
Jo jo, taky se přikláním k poloose. Spojka to nebude, nenapadá mě, co konkrétně by se s ní mohlo stát. Že by se ustřhla hřídel v převodovce taky není pravděpodobné. Zkuste auto na hever (obě hnací kola) a otočit při zařazené rychlosti (a samozřejmě vypnutém motoru) jedním kolem. To druhé se musí točit opačným směrem. Pokud se netočí, je to poloosa. Pokud ano, je to převodovka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.