Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se rozjet - divoké předjíždění

Od: merty* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , mám problém s vw pasat lg r89. zavinila to moje blbost :) když jsem se rozjíždel tak na jedničku a hodne z prudka pak dvojka a ozvala se rána tu dvojku jsem normálne zaředil a až po chvíli se ozvala ta rána od te doby auto nejede .Všechny rychlosti jdou zařadit motor jde nastartovat zmáčknu spojku pouštím přidávám plyn ale nic se nedeje auto stojí . když přidám plyn neco v nem hučí chrčí motor jako by šel do otáček ale nic se nedeje co myslíte že se stalo? spojka v hájí? jako by se převodovka nespojovala s motorem nepřenášela točivý moment nevím nerozumím tomu :) dekuji za radu .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vypadá to, že se nejspíš něco unavilo v převodovce...

hodnocení

0x

vidim to tak žes urval spojku budeš to muset rozebrat *cteni*

ar*
hodnocení

0x

Nejprve se mrkni, jestli nevyjela poloosa z náboje a nevisí jen v manžetě . Je to dost pravděpodobné.

hodnocení

0x

Jo jo, taky se přikláním k poloose. Spojka to nebude, nenapadá mě, co konkrétně by se s ní mohlo stát. Že by se ustřhla hřídel v převodovce taky není pravděpodobné. Zkuste auto na hever (obě hnací kola) a otočit při zařazené rychlosti (a samozřejmě vypnutém motoru) jedním kolem. To druhé se musí točit opačným směrem. Pokud se netočí, je to poloosa. Pokud ano, je to převodovka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]