Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorový Olej Felicia 15W 40?

Od: rapid® odpovědí: 7 změna:

dobrý den potřebuji vyměnit olej, ale vubec nevím jaký olej v tom aute je, tak když ho vypustím a naleju tam 15W 40 od mogulu přimo mogul felicia nebo prostě ten 15w 40 tak se to s tim předhcozíám spoji nebo nespojí? potřebuji ho vymenit ale přeci jenom trošek oleje vždy zbyde ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

2x

Dej tam ten Mogul. Drahý rozhodně není. Ten Felicia olej je zbytečný. Všechno to jsou 1.3ky, když to beru od Fa až po Fe a ten motor to vůbec nepozná. Je to jen marketingový trik, jak vytáhnout z lidí prachy.

prodejoleju.cz/...

Sám leju jen tento a super ať je zima nebo vedro a motor skvěle táhne *hej*

solenza*
hodnocení

1x

Ten Megul Felicia se mi zdá zbytečně drahý. Já kupuju Trysk super 10 l za 687. Je to také kvalitní olej. Mám Favorita na LPG. Než kupovat drahý olej je důležitější včasná a pravidelná výměna.

eshop.paramo.cz/...

martinhajek*
hodnocení

0x
Třináctistovka? Tak tam právě ten 15W-40 patří.
doplněno 12.07.12 10:56: Spojí.

hodnocení

0x

ničeho se neboj a klidně to tam nalej *cteni*

hodnocení

0x

Maximálně tam předchůdce lil 10W 40, ale to vůbec nevadí.

barthomer*
hodnocení

0x

Klidně to tam nalej. Já jsem jezdil s Felicií 4 roky a vždy jsem tam lil 15W40. Výrobci byli různí. Zezačátku to byl jen Carlsson, ale pak nebyl k sehnání, tak to bylo několik různých výrobců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]