Nejste přihlášen/a.
potřebuji na clio rok 1999 vyměnit čepy ramene a silenbloky,dá se to vyměnit doma, abych s tím nemusel do rervisu? ty silenbloky se musí lisovat nebo stačí třeba to tam lisnout přes něco třeba ve svěráku. děkuji
No čepy jdou a snadno budu si je taky teď měnit
mám stejný problém na stejném autě :D jen starší..
Je to na tři šrouby silentbloky asi jdou, ale nevím, asi bych raději vyměnil celé rameno, jedno za 800 a je to i s čepem a silentblokama
Ještě doplním, že tou výměnou se rozhodí geometrie! Pozor na to
jeste bych potreboval kde najdu kod prevodovky jedna se o clio 1.2 benzim ro 99 43 kw nasel sem na převodovce vyražena tato cisla : 7700598840 a na té kulise co se připojuje spojkové lanko je lp16818 ktere z toho to je? nic jineho sem tam nenasel, budu ji měnit :D
nevíte, kde by se to dalo najít aspon v kterých místech? hledám to snad po 4 a nemohu to najít znám jen typ auta co je v TP mám nabídku na převodovku stejný obsah, rok vyroby, a bojím se, že když ji koupim, že mi tam pak nebude pasovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.