Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renault megane - jak zrušit zamykání

Od: karisite odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Mám Megana 2001 a při určité rychlosti se mi zamknou centrálně dveře, nevíte jak to odblokovat.

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Megan II a III má tu to funkci volitelnou. U Megana II se to dělalo tak, že tlačítko v interiéru na zamykání dveří se podrželo déle (asi 5s) a tato funkce se buď aktivovala nebo deaktivovala.

Megana 2001 neznám, ale zkuste, jestli se to tam taky tak nějak neřeší.

doplněno 11.07.12 20:26:

ovšem je pravda, že zamykání se v tomto případě aktivuje asi už při rychlosti 15km/h.

Možná je to tedy u tohoto modelu opravdu pevná funkce.

hodnocení

0x

Tady je odpověď: forum.renaultclub.cz/...

hodnocení

0x

a nebo je to volitelná funkce a bude to chtít počítač a funkci zamykání zrušit

des*

U všech Meganů,se při 60km/h zamknou centrálně všechny dveře z bezpečnostních důvodů a proto nikdo tuto funkci nemá důvod rušit a ani nezruší.Je to napsané v každém návodě k použití.

doplněno 11.07.12 20:28:

Mně to funguje,jak to funguje a nikdy mne ani nenapadlo otvírat dveře za jízdy,na nic jiného to není,tak naco s tím laborovat.

vida třeba oktávky maj tuto funkci volitelnou:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]