Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únik vody z Fabie

Od: kosir® odpovědí: 1 změna:

Po ujetí 100 - 120 km mi vždy klesne hladina vody ve vyrovnávací nádržce o cca 2 cm a musím dolít. V oleji jsem stopy vody nenašel a ani třeba pod vozem a pod. Poradí někdo? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Jestli opravdu voda nikde neteče a nejde ani do oleje, přesto to může být těsění pod hlavou, voda jde do spalovacího prostoru. Jdou do expančky tlaky (bubliny) při chodu motoru? Zcela vyjimečně se může stát že tlaky nejdou a vodu si motor přesto bere.

Jen pro info, dolíváte vodu pouze na risku MAX. Nechci z vás dělat blbce ,ale už se mi parkrát stalo, že lidi přišli s tím že jim ubývá voda a pak se zjistilo, že do expančky dávají raději víc. On o to tu vodu po ohřátí stejně "vyhází" ven

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]