Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodne dlouho propadla Stk

Od: dawee* odpovědí: 11 změna:

Zdravim chtěl bych se zeptat jestli mě nečeká naka pokuta když pojedu tedka s autem na stk abych měl novou.Na autě je momentálně technická prošlá 2 roky :D bude problém když auto budu mít v cajku nachystaný?
A jiné sankce nehrozí?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pokud vás nechytí při jízdě na stk tak se neni čeho bát osobně sem vez na stk fafouna co byl propadlej 7 let a za tím sem táh vozejk ten byl prošlej 4 roky a pohoda *ua*

dawee*
hodnocení

tak to seš fakt dobrej kanec :D

dawee*
hodnocení

a chtěl bych se ještě zeptat ;)
Potřebuju odhlásit auto bez papíru o likvidaci víte nakej fígl jak na to? :D
auto rozřezany odvezený do šrotu :D

zajít na magistrá podepsat čestný prohlášení že vůz byl užit pro jiné učeli - ne na náhradní díly! a oni by ho měli odhlásit aspon tak to funguje na varsku odepisovali sme loni opla*cteni*

dawee*
hodnocení

a nebudou se mě ptat co byl ten jinej ůčel? :D :D

joudic*
09.07.12 21:56

sběr? *vtip*

mě se neptali jen sem podepsal papír a odhlásilo se to

hodnocení

2x

Na technické se nic nestane,

vozidlo vyřadí na zánik využití vozidla...pojízdná bouda na nářadí..

dawee*
hodnocení

Tak vám moc děkuju Oběma. ;) :) Díky

des*
hodnocení

0x

U auta nevím,ale mělo by to být jedno,dlouhodobě jsem nejezdil na motorce,ale ručení jsem platil poctivě.Když jsem zase chtěl začít jezdit,šel jsem na STK,nic jsem nevysvětloval,nanic se mne neptali,STK proběhla a nic se nedělo.Jezdím.

laybor*

Jen Vás nesmí chytit PČR jak tam pojedete - na STK je jim to jedno - kdyby náhodou tak jim řeknete že jste to přivezl na odtahovce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]