Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tónování autoskel fólií proti slunku

Od: novasa odpovědí: 2 změna:
Zdravím všechny, brzy nastane teplé období, které se občas stává ve slunkem rozpáleném autě hodně nepříjemným. Proto by mě zajímaly vaše názory na tónování skel fólií. Zda to pomůže snížit teplotu v autě stojí-li na slunku, nebo to jsou vyhozené peníze jen pro parádu? Mám Felicii a ty prý jsou extra vypečené (slunkem). Dík za názory.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Jsem zásadně pro tónování skel. Měl sem tamvé a teď mám světlejší, ale zrcadlové. Myslím, že zrcadlové víc odráží teplo. Mám kombíka a není tolik vidět do kufru.

Podmínkou taky pochopitelně je, aby se z auta dobře vidělo a to hlavně večer.

piter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ta folie stoji za prd slysel jsem ze se to osoupe a je to hnús ja pouzivam klasicke zaclonky na zimu je sundam pokud jde pouze o slunce a nebo je jeste jeden zpusob co jsme videl na ukrajine ze si tam vesej ci lepej cerne pytle na odpad

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]