Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kůže na BMW

Od: erikch* odpovědí: 5 změna:

prosím všechny,kdo by měl nápad,resp.kontakt na čalouníka,obchodníka apod., schopného sehnat modrou kůži na BMW 635 CSi E24...? Je to trošku prekérka a bohužel zrenovovaný Bafík na tomhle "stojí"...díky moc zay tipy,nápady...*frajer*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusil bych zde ceskarucnivyroba.cz/...

nebo spise zde calounictvikonir.cz/...

a nebo, pokud za to ten bimmer stoji, tak pak sfcar-trim.co.uk/...

Videl sem jejich praci na vlastni oci a je to skutecne spickovy material. Ale...

takjan*

Gratuluji k CSi!

erikch*

bohužel mi něříká pane,ale je to krasavec klasik...,už třeba takový malý detail jako olověná závažíčka v klikách dveří(kde chrom je chromem...),aby prostě člověk měl pocit masivnosti,když za ní vezme...to už dnešní "dojeb...ná" auta ekoterorismem s Bruselu neznají...,a jinak děkuji za tipy,musím kůži dohnat,jinak je už Bafík komplet zrenovovanej(má už i ženicha v SRN)

hodnocení

0x

Jde pouze o sehnani materialu nebo i o calouneni samotne?

erikch*
hodnocení

jde mi o materiál,čalouníka mám,ale prostě tenhle typ(barva) je pro něj problém sehnat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]