Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dilema. Sháním auto, které bude mít velký kufr, aby se zde dali zabudovat přepravní boxy na dva psy - německé ovčáky, přitom auto musí být 4-5ti místné. Ideálně spolehlivé auto u kterého nebudu muset nic opravovat každý víkend, přeci jen je to pro mě vždy otázka autoservisu. V týdnu převážně ježděny kratší trasy - denně kolem 20-80km, víkendy hlavně cestování po dálnici, ale potřebuji aby to bylo schopno bez újmy přejet i polňačku.
Koukala jsem co by se mi zamlouvalo a asi Citroën C5 kombi (Break), Ford Mondeo kombi atd.
Cenové omezení bohužel cca do 100.000,- auto pochopitelně co nejmladší a nejméně poruchovější, ideálně se vejít do této částky i s opravami. Příjmám názory lidí co mají s těmito vozy zkušenost nebo co jsou schopni poradit i jiný vůz, v podstatě už na konkrétní značce ani netrvám. Zatím jsem našla C5 za 80tis. 155000km najeto, ovšem přiznávám, že nevím jaký bazar je spolehlivý a kterýmu se vyhnout. Případně na co u prohlídky vozu koukat.
Klidně, pokud to lze sem dávejte odkazy na určité automobily ideálně rozumné okolí Prahy (Střední čechy).
Předem všem děkuji.
Ok, jak říkám, nevyznám se v tom, mám jen určité požadavky, ale beru jakékoliv návrhy. Jste schopen poradit po jakém voze koukat, když koukat po střední třídě je nerozumné? Díky
Jako každé novější auto má dostatek "kurvítek".Jinak třeba Xantie,což je předchůdce je ve svém věku hodnocena jako nejméně poruchový citroen,dokonce ve věku 10-11 leté dle TUV je na tom lépe než koncernové auta (okta a další!).Nejlépe je poptat se majitelů!Zkuste : citroeny.cz/... nebo zde new model : citroeny.cz/...
nebo třeba také zde : citroen-club.cz/...
doplněno 08.07.12 19:29:P.Masoni je kolega citronář?Nebo jen uživatel?
c5 break mám v provedení 2.0 Hdi; osobně můžu doporučit. nicméně jedná se o ojeté auto a tam to bude vždy loterie. záleží na tom, jak se k autu chovali předchozí majitelé...
inspiraci hledejte třeba tady. najdete tam spoustu nápadů a postupů, jak opravit něco za desetinu ceny požadovanou v některých servisech. najdete tam i spoustu ochotných lidiček, kteří vám rádi poradí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.