Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla do jiného okresu

Od: marekt* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prodávám vozidlo do jiného okresu. Prodej proběhne dnes večer nebo zítra, takže na dopravku se nedostanu. Jaké doklady mám novemu majiteli předat a co si mám ponechat. Děkuji za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

endyfrog*
hodnocení

0x

Sepište si hlavně smlouvu o prodeji jednu pro vás jednu pro něho jemu dejte malý ORV a domluvte se jak s pojištěním atd potom vy dojdete na magistrát udělat polopřevod necháte zde napsat nového majitele pak mu pošlete velký TP a tím to pro vás končí on si musí do 14 dnů dohlásit na sebe a vyřídit vše potřebné

marekt*
A nevíte,jestli mu mám dat i zelenou kartu,nebo ji budu potřebovat při odhlášení?děkuji
endyfrog*

Kartu bych si raději ponechal a pujčil mu kopiji většinou kartu chtěj na úřadě nebo at si udělá pojištění na sebe online přes počítač okažitě může jet

doplněno 07.07.12 15:43:

Oni budou požadovat i malý tp ale musíte říct že jste ho ztratil nic se neplatí jinak by musel jet bez malého tp

Ne zelená karta je Vaše a je nepřenosná!On si musí sjednat svoji!

doplněno 07.07.12 15:45:

a jak píše nade mnou někde to bez ORV ani neodhlasí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]