Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,měl jsem na předním nárazníku na felicii 1,3MPi dole u kol takové plastové´´ofuky´´vypadají jak protáhlé kapky směrem ke kolům,ale po noční srážce se zajícem ten pravý ulítl bůhvíkam a už jsem jej nenašel,tak mě zajímá jak se to přesně jmenuje a kde to koupit...docela se mi to líbí a chci to tam zpátky
Fotky hier rambajzo.rajce.idnes.cz/...
Našel jsem jen celý nárazník s tím rozšířením spoiler-tuning.cz/...
Předpokládám, že jste si to rozšíření nekupoval sám. Asi to bylo součástí nárazníku, jako v tomto případě.
Jj,feldu jsem koupil už s tím...ale ten spoiler pod maskou tam není,tam jsou jenom ty dvě rozšíření a jinak je ten nárazník originál...takže to asi musí jít koupit samostatně,ale nikde jsem to na internetu nenašel tak nevím,ani na googlu ne...párkrát jsem to viděl,ale s celým tuningovým nárazníkem,samostatně ne,tak nevím
Tak je tu ještě možnost, že předchozí majitel tuningový nárazník rozbil a zachránil jen to rozšíření, které přidělal na nový, originální nárazník. Ale to je jen spekulace. Jednodušší možnost je, že už se to prostě nevyrábí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.