Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, jestli se dá obejít při krádeži placení nové SPZ. Slyšel jsem od pár lidí,že si to nějak vyhádali a nemuseli platit nic, jenom nevím s čím na ně. A taky jsem se chtěl zeptat, jestli někdo neví, kde najdu online objednání na ostravském magistrátu, nikde jsem to nemohl najít. Děkuji za odpovědi.
dnes není problém si RZ(reg.značku) udělat v nějaké reklamce,a to včetně piktogramů CZ ,prolisů atd.-a stojí podstatně méně než "origo"-koncem lonského roku jsem jednu na autě v polopřevodu ztratil (takže ofiko bych se k novým ani nedostal bez dotažení převodu)-tak tradá do reklamky a za 150,- značka k nerozeznání-byl jsem pak na STK a pohoda,i hlídky PČR nepoznali že není z kovu ale plastu(když jí člověk nedrží v ruce,fakt to není rozeznatelné)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.