Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po nastartování stále svítí kontrolka vstřiku

Od: ok® odpovědí: 3 změna:

prosím vás, nyní po opravě auta v servise (hlava apod.), mě někdy po nastartování svítí a pak po cca 6vteřin zhasne kontrolka ( taková ta "pistolka" asi vstřik nebo něco takového)
nevíte proč to může dělat, nikdy před tím to nedělalo
děkuji
Punto 44kw,r.v.98

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

tohle je vcelku častý problém u Fiatů-hodně to dělá vlhkost v konektoru lambdy-pak to takhle problikává( v lepším případě)...Najedte si na nějaké forum Fiatů(nevím jestli mají Puntáci své fórum)-tam asi zjistíte víc a asi i totéž...

hodnocení

0x

Řekl bych ,že je to OK.Mně taky běžně svíti některé kontrolky chvilinku po startu i to vaše tzv."K" .

A jinak ,auto startuje a jede normálně?Pkd ano tak neřešte a pokud ne ta si zajeďte na diagnostiku ,co ta Vám k tomu řekne!

doplněno 05.07.12 15:41:

Ještě poznatek (poslední můj fiat byl polski (125P-1300) ale kolega má taky jednadvojku a jemu svítí žlutá či spíše jedna oranžová neustále.Zhasne vždy jen na chvíli po návštěvě Tank ONO!

ok®
hodnocení

tak :( dnes kontrolka vstřiku před nastartováním zhasla a pak během jízdy rozsvítila a svítí pořád a jen někdy v zatáčce zhasne a pak zase rozsvítí a pak svítí pořád, dá se s tím jezdit? po neděli odjíždím na dovču a budeme cestovat po republice.
je to velký problém? s tím jezdit?
co by se mohlo stát?

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]