Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upravení skutru na hodně dlouhou cestu

Od: skutrar odpovědí: 3 změna:

Jak upravit nebo vylepšit skůtr a co budeme potřebovat udělat na skutr na delší cestu. Chtěli by jsme s kamarádama podniknout takovou cestu na skutru a podniknout s ním cestu v nějaké méně rozvinuté zemi já osobně už za sebou několik expedic mám ale hlavně autem. Skutrysti házejte rady co se vám na cestách hodí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

0x

co mas za moto? nejakou cinu nebo neco lepsiho? a kubatura. kam se chystas? nejake prejizdky terenem nebo jen silnice?

skutrar
hodnocení

já mám Adventure 125 MP korado objem motoru 125 cm3 takže taky takovej prďák *palec* No špatným prašním cestám se asi určitě nevyhnem. Jinak řečeno prašný silnice a když asfalt tak děravej a špinavej . Kam no shrnu to tak že někde sever afriky asi tunis s tím že zavítáme i do nejjížnějšího cípu Tunisu.

moto*

Rozhodně bych sebou vezl náhradní řemen variátoru, sadu pro opravu bezdušovek, určitě náhradní duši, žárovky. Jsou tam sice bezdušovky, dá se někdy opravit, někdy ale ne. Hlavně ale pořádné nářadí, s tím co je v příbalu skútru se moc neudělá. Na sundání zadního kola musí být velký klíč a také monterpáky na pneu. Co tahat za další díly je loterie, upadnout může prakticky cokoliv. Jet tam se skútrem je odvaha. V každém případě to chce mít někoho v Česku na drátě aby v případě nutnosti mohl věc u dovozce zakoupit a poslat. A také mít zajištěnou zpětnou dopravu v případě, že se to rozpadne. Na druhé straně jsem nějaké Adventure i prodal a nemám signály, že by se rozpadaly i když jsem také občas něco v záruce řešil.

Také bych si asi vzal náhradní CDI, je to taková černá kostka, ev. i zapalovací cívku. Také mi už odešly. A nějakou svíčku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]