Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem čtyřkolku ATV Predator ... při zkušební jizdě startovala bez problemu na potřetí chytla a pak chytala na poprvé ... pak borec natahoval papíry temeř měsíc ... mezitím sem dělal udržbu, dotahoval štouby, rozetu, řetau, sbíhavost, kola, řízení atd ... mezitím sem to 2-3x zkoušel startovat chytala dobře ... pak tyden stala a už nestartuje čím to je? baterku mám na nabíječce takže by to mělo chytnout po chvíly, svíčka nová, startér vrtí ... je to 4takt ale zda se mě že to haže naopak jiskru ... když stím vrtím ručně tak píst je dole a hodí to jiskru takže sem rozdělal pulku čtyřkolky a zavada nikde ... uz mě napada jen možnost že se tam dole něco pos**** kde je zapalovaní a uvolnilo a přetočilo je to možné?
tyto čínské plečky se vozí v krabicích z výrobních závodů po celém světě, "borec" je skládá a prodává by k nim měl dát čistý techničák,respektive zařídit si orpávnění k zastupování a distribuci značky na MDCR a získat povolení vydávat ke 4-kolkám TP... ale tito borci nosí COC-čka na úřady a tam se dožadují vystavení čistopisů, zopravidla jim vhybí dokaldy o zemi původu ( kvůli clu - neclu(, doklady o zapalcení dfdaně z pořízení nového dopravního prostředku, atd...tak to pak dodávají někdy dny či týdny a proto to chvilku trvá...
Jde o to co všechno bylo eozwebrané a co msuel složit, a co bylo už z výroby posládané...
Jinak jsme přesvědčen, že tato čínská 4-kolka odejde do půl roku- do roka.
Nestartování je způsobeno buď vadou v palivové soustavě, nebo v zapalovací soustavě, když to startovalo, mělo by to i teď, i kdyý je to řína, nebide to mít kladívka jako babeta, ale nějaký typ bezkontaktního zapalování, pkud to starovalo, nemůže to ít najednou něco "obráceně"
není nová je 2 roky stará ... no nic pokud to puvodní majtel nebude chtít vzít zpatky tak ho k tomu dokopu přes pravníka jo no ... vypada nadherně ale asi je to fakt jen plečka ...
Jde jen o cenu, papírové plechy aa plasty co odpadávají, a motor okopírovaný japopnec, ale záleží kde a jak byl vyroben, pokud u nekvalitího kovu tak se také vysype
jinak osobně doporučuji značku POLARIS, je to něco jako mercedes či audi meuzi 4-kolkama, kvalitní a le drahý držák, dkutečný 4- kolka, kupovala je i armáda pro afgánistán,speciální vrzi s náprvou navíc...ale stojí staticíce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.