Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, 15.března jsem začala dělat autoškolu na skupinu B, chodila jsem do ní tak 2 měsíce a poté jsem onemocněla, víc než měsíc jsem ležela v posteli s ošklivým zánětem, teď bych chtěla autoškolu dodělat- zbývá mi pár jízd, ale nevím zda to jde, když má tahle autoškola kurzy na cca 3 měsíce (ty uběhly 15.června). Jak dlouho lze dělat autoškolu? Je to někde v zákonu, že se třeba nesmí dělat déle než nějakou dobu? Díky za odpověď
Podle me ji muzes delat jak dlouho chces a kdy chces :D klidne si ji bez ted dodelat (jestli ti to tam teda dovoli no)
Me to dovolili xD
Podle Vas mozna, ale zakony CR na to maji jiny nazor:
Konkretne 247/2000 Sb. § 13 písm b)
Tedy max. 18mesicu od zahajeni po ukonceni vyuky a vycviku.
Takže ta doba 18 měsíců je jen pro ty, kteří ještě nemají 18 let? Já už plnoletá jsem dávno a jak jsem to tak počítala ukončila bych výuku (jízdy) cca za 4 (max. 5) měsíců od data, kdy jsem do autoškoly nastupovala. Pro mě tedy těch 18 měsíců neplatí? Pokud ne, tak máte nějaké ponětí kolik je pro mě maximální doba výcviku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.