Nejste přihlášen/a.
dobry den.nestartovalo mi auto myslel jsem ze baterie kontrolky sviti otocim klicem a nic.koupil jsem novou prijel jsem domu auto stalo celou noc a rano jsem ho nenastartoval uplne stejny problem je to mozna spatny starter nebo neco s kablama?prosim o pomoc dik adam
Jen tak,mimo soutěž.Základní věc co můžete docela jednoduše sám udělat-prověřit svorky na baterce-pkd horší,tak sundat svorky a plochu jak na kontaktu AKB tak i vnitřek svorky očistit (kousek smirkového papíru nebo ocelový kartáč ) a poté svorku nasadit a důkladně utáhnout.Jako další veškeré kostřicí body a udělat totéž (baterka kastle,kastle motor-převodovka,starter,altik atd) Pak,pokud je toto OK tak jit po kontaktech spínačky.
Bývalý kolega-ford focus (TDDi nebo TDCi?),taky problémy,jedno jelo špatně,jednou nechtělo startit, tak že oprava prý za 50-70 000-špatné vstřikovače,po opravě v garážovém servisu-práce jen za ! 50kč! a materiál mu ani nepočítal!jen stačilo projít kontakty jak jsem psal výše!
Ados, chtělo by to trochu přesnější popis co se vlastně ději při otočení klíčkem. Jestli konrolky zhasnou, jestli to třeba jen zacvaká atd.
doplněno 04.07.12 11:33:Tak pokud kontrolky nezhasnou po otočení klíčku do polohy start, baterkou to nebude. Problém bude pravděpodobně ve samotné spínací skříňce, popřípadě v kabeláži a nebo ve startéru.
Kde je problém se dá zjistit "startem na krátko (na přímo)" Ke startéru vedou dva kabely, jeden silný (od baterie) a druhý slabý (od spínačky). Ten slabší je buď na knektor a nebo pod matičkou, Ten silný je vždy pod matkou. K tomu slabému kabelu na kontakt přivěďte ob baterie +12V (na to stačí jakýkoli kabílek cca 1m). Pokud je problém ve spínačce (kabeláži) motor normálně nastartuje.
POZOR MUSÍTE VYŘADIT RYCHLOST A "ZAPNOUT" KLÍČEK.
Jestli se ani tak startér neotočí je poblém ve startéru. Může být spélené vinutí, sjeté uhlíky a nebo vadná (zanesená) elektromagnetiská cívka (solenoid). Startér musí ven , proměřit a nebo vyčistit. Jestli bude jen znešený a bude stačit vyčistit solenoid, uhlíky bych dal určitě rovnou nové.
Zdravím. Mám také problém nastartovat auto. Když otočím klíčkem je to úplně hluchý. Při otočení klíčku začali ve spínačce cvakat relátka. Ty jsme vyndali a zandali a už to necvaká. Pak jsme zkoušeli utáhnout kostru. Stále nic. Nakonec jsme zkusili ještě nastartovat přes kabely. Začalo to točit ale nenastartovalo to. Pak jsme s nějakým kabelem hýbli a už to zase netočilo. Už nevím co zkusit.
Jinak mám škodu felicii 1.6, 97r.v.
kontrola a ošmirglování svorek a kontaktů baterie
kontrola ukostření kastle a motoru popřípadě třeba start kabelem zkusit přikostřit motor
dále kontrola napětí na baterii při startu jak pude napětí pod 8V je baterka na vyhazov
ty start kabely sou doma dělaná či kupovaný v baumaxu -ty z baumaxu do 300kč sou většinou na nic nedokážou převést dostatek proudu neb mají malý průřez vodiče
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.