Nejste přihlášen/a.
Včera když jsem po práci sedla do auta, tak jsem nenastartovala. Baterku jsem kupovala v zimě a mám na ní 3 roky záruku. Už jsem chtěla volat do autodílů, kde jsem baterku zakoupila, jestli by byli ochotní mi ji přijet vyměnit. Když jsem měla starou baterku a vybila se mi, tak se mi taky rozsvítily kontrolky, ale už to nešlo nastartovat a klíč se vracel do první polohy. Teď se to opakovalo. A baterku nemusím dobíjet, ne? Přeci když nám baterku v záruce, tak by měla fungovat a dobíjet jí nemusím. A s autem jezdím poměrně často. Jenže zase nechci zbytečně volat do autodílů, když opravdu nevím, jestli je to baterkou. Mohlo by to být něco jiného? V autech se nevyznám...
Terezko, koukejte na kontrolky (mazání, dobíjení), kdyz se snažíte startovat. Pokud místo startování kontrolky téměř zhasnou, bývá vybitá baterie. Nemusí jít o vadnou baterii, třeba je jen vybitá, nenechala jste přes den třeba rozsvícená světla?
Včera kontroly zhasly...dneska jsem šla do auta pro záruční list od baterie a už nešel ani centrál...včera ještě šel. A centrál je přeci na elektřinu... No já už jsem z toho jelen :D A ono sehnat před svátkami známého, který by se na to podíval je taky umění...takže musím čekat až do pondělí
elektroinstalace? to nee... i když centrál už mi parkrát blbnul ( zamkla jsem auto a když jsem se k němu vrátila bylo odemknuté ). Noo, je to starší Seat a stejnak jsem si říkala, že bych ho před zimou za pár korun prodala. Už jsem sehnala někoho s nabíječkou, takže zítra ráno se už budu baterie nabíjet tak snad to bude všechno ok
Otáizka jaké jízdy se často konají. Pokud pojíždění a jezdí se na potkávací světla, tak se akiu nedobíjí! A proto nabíít! Záruka ji nenabije... Do autodílů je třeba přijít s konkrétním požadavkem, ne mne nejde nastartovat.
A mohlo by to být něco jiného, neříkáte, jak se startovalo, na cvrknutí, déle...
Nechat si změřit kapacitu, nabíít.
Při krátkých jízdách se zaplými světly,zaplou klimou,rádiem, se baterie nestačí dobít, ale může být chyba i jinde.
Když nestíhám, tak do práce jedu autem cca 4 km. To jezdím tak 3x do týdne. A pak jezdím do školy a to je jedna cesta 60 km. Tam jsem byla naposled v sobotu. Je mi jasné, že do autodílů musím přijít s konkrétním požadavkem, proto se tu tak hloupě ptám ). Jen pokud by to byla baterie, protože je vybitá, tak jí nemůžu reklamovat? Možná hloupá otázka...jsem ženská, tak se v tom nevyznám...Jen jsem myslela, že když mám novou baterii, že s ní nebudou problémy. Pravděpodobně je na baterii nějaká speciální nabíječka, kterou nevlastním. A už vůbec nevím, jak baterii vyndat. Proto pro mě je nejlepším řešením baterii reklamovat, ale teď zase nevím jestli mi reklamaci uznají..
Nevím, z čeho usuzujete, že baterie, která je 3 roky v záruce, se nemůže vybít. Ta záruka v tomto případě nic neznamená. Pokud autem jezdíte často, je pochopitelné, že se baterie snadno vybije, stejně tak naopak, pokud se s autem dlouhou dobu nejezdí(třeba 2 měsíce), tak se také baaterie sama vybíjí, a klidně může být v tu dobu v záruce.
Je možné si koupit dobíječku baterií, není zase tak moc drahá, a baterii čas od času dobíjet - klidně stačí jen přes noc, do rána se dobije.
3 roky záruka na baterku to bude nejspíš značka starline a koupeno v kelly no pokud máte dobíjení o.k. tj na baterii se na volnoběh při puštěných světlech naměří 13,8-14,2V a odběr baterie v klidu tj když je auto zavřené a vše je vypnuté nepřesáhne 30mA je baterie v kopru a je třeba se nedat a reklamovat jí osobně sem takovou baterku reklamoval a poprvý mi to neuznali avšak nedal sem se a na podruhý mi vrátili peníze baterie těchto značek nestojí za nic a výrazně nedoporučuju je kupovat i když vím o jedné a asi jediné vyjímce kdy tato baterie je ve favoritu již 7 rokem a stale funguje.
obecně to beru tak pokud je elektrika vozu o.k. a já nabiji baterii a ta mi do 14 dní lehne tak scháním jinou.
dále pokud startuji a na baterii mi při startu klesne napětí pod 8V je opět baterie na výměnu
a pokud scháním baterii tak se snažím koupit co nejsilnější baterii která se mi rozměrově vejde do auta nic se tím neskazí a v zimě se to ocení to mi věřte
doplněno 04.07.12 10:29:a dodávám osobně dobíjím baterii před zimou a po zimě jinak nemám potřebu
Pokud jezdíte pořád stejné trasy a stalo se vám to poprvé tak je klidně možné že vám to něco v autě vybíjí...mě se ještě na škodě 120 stalo,že vyhřívání zadního okna,se dostalo do skratu,nějak se to spojilo a pořád to vyhřívalo okno...žádná kontrolka nic neukazovala nic prostě,ráno jsem přišel k autu a ani interiérové světýlko nesvítilo jak byla chudinka baterka vytřískaná
Teorie 2 je dobíjení,vadné dobíjení(alternátor)nedobíjí v dostatečné míře,nebo vůbec a to ještě nějakých 40km ujedete než se baterie totál vytříská
Tak to jsem zvědavá co to bude. Baterie se od osmi rána dobíjí a ještě teď v osm večer není dobitá! A ráno, než se baterie vyndala, tak jsem zkoušela ještě nastartovat auto a už se nerozsvítily ani kontrolky. O tom alternátoru mi už někdo něco říkal...nevíte kolik by cca stála jeho výměna?
A koukla jste do baterie zda je tam taky dostatek elektrolytu?.odkud jste?Já myslím,že pokud byste byla poblíže někoho z nás co tu píšeme že většina by byla ochotna se Vám na tu baterku podívata a event. změřit zda auto dobíjí či ne.
doplněno 05.07.12 21:30:PS to že se nabíjí už půl dne neznamená nic,záleží na proudu jakým se nabíjí.V zimě jsem svůj AKB nabíjel víc jak 24h (zatím drží ale na zimu asi bude muset jít nová)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.