Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po přidání plynu chcípá

Od: stanley110* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

chci se zeptat: Mám skútr-klasická 50-ka a z ničeho nic začal špatně startovat a když už nastartuju,tak když přidám víc plynu,tak má tendenci se jakoby dusit.Vzducový filtr O.K.,svíčku jsem vyčistil.Mám někoik teorií-špatnej(starej ) benzín,rozštelovanej karbec,nebo je tam nějaká fakt hovadinka...*nevi*

Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jsem z toho fakt *plac*

Za jakékoli odpovědi děkuji a přeji příjemný zbytek večera. Stanley 110r

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Stanley, pokud začal blbnout "zničehonic", asi bych vyloučil starý benzín, pokud jsi tam nenalil něco z prehistorického kanystru po dědečkovi.

Karbec - nerozšteluje se sám od sebe. Pokud jsi se v karburátoru nevrtal, není to pravděpodobná příčina problémů.

Asi to bude hovadinka - jen ji najít - podobné závady bývají nejhorší na hledání.

Může to být třeba přiucpaný výfuk...

stanley110*
hodnocení

Abych se přiznal,taky mne to nadlo,ale nevypadal.Pro začátek bych ho asi sundal a zkusil vyčistit,ale problém mám asi v tom,že jsem to nikdy nedělal.S největší pravděpodobností asi něco jako štětku na čištění flašek,nebo ne? *ee*

hop®

Stanley - jednoduchý. Nejdřív ho sundej a zkus to projet. Pokud závada zůstane, nemá smysl hledat štětku. A pokud závada zmizí tak vymyslíme jak vyčistit, OKI?

P.S.: zvenku většinou vypadá pořád stejně, případný bordel uvnitř nevidíš...

martinhajek*
hodnocení

0x
No, spíš bych to viděl na chudou směs. Takže ti možná vlítl nějaký bordel do hlavní trysky, nebo do volnoběžné.

nu*
hodnocení

0x

co je klasická padersátka a jakou to má palivovou soustavu? Z nádrže může vést hadička do podtlakového benzinového čerpadla, z čerpadla do palivového filtru a dál na karbec, pokud nemáš vstřikování, také tam můžeš mít automatický sytič a čerpadlo může být elektrické...

stanley110*

Je to Solana50-výrobce SHENKE

hodnocení

0x

Je potřeba vědět víc o modelu motorky, ale přikláněl bych se k verzi kterou už tady někdo prezentoval že může být špatný el. sytič...

petapeta*
hodnocení

0x

Chyba bude zřejmě v automatickém sytiči. Zde je to pěkně popsáno. scootland.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]