Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, znáte někdo odpověď?
Manžel chtěl zaparkovat v podzemních garážích a nějak zapomněl, že má na střeše vozu nosič kol i s koly. Nosič ex, kola na 50%. A mě by zajímalo, zda je možná nějaká úhrada z havarijního pojištění vozu. Auto je nepoškozené.
Pokud je to vyložený nesmyls, tak pardon.
doplněno 03.07.12 12:13:Díky za reakci, nový nosič 6 tis, oprava 2 kol 9 tis, uf. ...I při 5tis spoluúčastni na havarijním by to stálo za trochu papírování. Zkusím to. Na pojistku na blbost to nejde 100%, to mám zjištěný neboť škodu si způsobil pojištěnec na svém majetku.
0x
To záleží na pojistce. Tady bych viděla pojistku na blbost. Lidi si neuvědomují jak důležité je mít velmi dobrého pojišťováka a těch je velmi málo.
Pojistka na blbost? Ta se přece vztahuje na to, když vy způsobíte někomu nějakou škodu (příp. váš pes, vaše dítě). Že by se z toho platilo i poškození vlastní věci? To se mi nezdá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.