Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych pomoc. Před 3 roky jsem přestal platit pojistku na auto tudíž mi byla sama zrušena, rok na to jsem auto nechal dát do šrotu (překáželo na zahradě) a nenechal jsem si napsat papír o likvidaci. Na auto jsem zapoměl, před měsícem jsem našel techničáky a spz, vše jsem zanesl na uřad a nechal si poradit co mam dělat dál. Na uřadě mi pám řekl ať spz dám do depozitu a seženu si co nejdřív papír o likvidaci.Bouhžel nemám žádné kamarády co by sehnaly likvidaci.Lze nějak auto vyřadit z evidence? Děkuji Všem za rady, nevím na koho se obrátit
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
je mnoho možností od legálních až po nelegální.
Depozit navždy, prodejní smlouva na cizího, zanik využití vozidla..
zdenek555*
pokuď tedy nechám spz v depozitu, tak se mohu bát jen pokuty za ty 3 roky od ČKP. Co všechno bych potřeboval na uřad, abych nahlásil zánik vozidla? Děkuji
erikch*
jako vše,i ten papír je o penězích(drobných pár set) a hlavně schopnosti se domluvit...,u takovýhle záležitostí musíte osobně navštívit nějaký kovošrot,domluvit se se zaměstnancem a není problém(u nás 500,-)-není to o známých...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]