Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

likvidace vozidla

Od: zdenek555* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, potřeboval bych pomoc. Před 3 roky jsem přestal platit pojistku na auto tudíž mi byla sama zrušena, rok na to jsem auto nechal dát do šrotu (překáželo na zahradě) a nenechal jsem si napsat papír o likvidaci. Na auto jsem zapoměl, před měsícem jsem našel techničáky a spz, vše jsem zanesl na uřad a nechal si poradit co mam dělat dál. Na uřadě mi pám řekl ať spz dám do depozitu a seženu si co nejdřív papír o likvidaci.Bouhžel nemám žádné kamarády co by sehnaly likvidaci.Lze nějak auto vyřadit z evidence? Děkuji Všem za rady, nevím na koho se obrátit

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je mnoho možností od legálních až po nelegální.

Depozit navždy, prodejní smlouva na cizího, zanik využití vozidla..

zdenek555*
hodnocení

pokuď tedy nechám spz v depozitu, tak se mohu bát jen pokuty za ty 3 roky od ČKP. Co všechno bych potřeboval na uřad, abych nahlásil zánik vozidla? Děkuji

Zdendo, "pokuď tedy nechám spz v depozitu, tak se mohu bát jen pokuty za ty 3 roky od ČKP" kdepak jste sebral tuto informaci, nebo je to jen úvaha? Víte kdy se musí platit pojištění?

Co všechnio potřebujete na zánik vozidla, Vám nejlépe sdělí Vaše evidence vozidel.Je to jiné dle obce...

nu*
hodnocení

0x

no tak si nechte ten papír o likvidaci vystavit, je to jendoduché

zdenek555*
hodnocení

Pokuď máte známé, tak není problém sehnat papír o likvidaci. Já nikoho takového neznám.
erikch*

jako vše,i ten papír je o penězích(drobných pár set) a hlavně schopnosti se domluvit...,u takovýhle záležitostí musíte osobně navštívit nějaký kovošrot,domluvit se se zaměstnancem a není problém(u nás 500,-)-není to o známých...

zdenek555*
hodnocení

Kousek od nás je kovošrot, tak se zkusím zeptat. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]