Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Octavia I -levé zrcátko

Od: martinjuricek odpovědí: 9 změna:
Zdravím kolegové,mám teď menší problém a to s Oktávkou rv. 99 a to ten, že mi nefunguje levé zrcátko u řidiče, nejde s ním pohybovat a ani se mi nevyhřívá. Vždy když joystick dám na levé zrcátko, tak se mi pohybuje jen pravé a levé ani ťuk, to samé ikdyž dám polohu na pravé. Nevíte v čem bude chyba? Kabely nebo ovladač nebo celé zrcátko případně pojistky? Na ty jsem koukal a všechny OK, tak už nevím co zkusit, jestli koupit nový ovladač, případně zrcátko či udělat znova kabely. Poraďte prosím. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

a co opatrně vyjmout zrcátko a podívat se na kabely? Budou zoxidované, očistit a nasadit a bude to fungoavt

martinjuricek
hodnocení

Díky na to taky juknu a uvidíme :)

a pokud to nezabere rozeber tapec dveří a jukni do konektoru ŘJ okna teče do nej a bejvá zoxidován jinak centrál na tý straně fachčí normálně?

martinjuricek
hodnocení

centrál bez problému, jen to levé zrcátko vůbec nereaguje :-/

mowla*
hodnocení

0x

Než něco koupíš, rozeber si ten joystick - sice se mi to nikdy nestalo, ale odhaduju jej za nejpravděpodobnější zdroj potíží...

doplněno 12.12.12 17:11:

Koukat... ;)

Zapni zapalování a třeba žárovkou testni, do kterých drátů jde v jaké poloze elektrika...

martinjuricek
hodnocení

Díky, zkusím to a uvidím. Ten se dá naštěstí za celkem levno koupit :)

martinjuricek
hodnocení

tak na ovladač jsem koukal a zdá se být v pohodě. Pojistky jsem taky koukal a nezdála se mi žádná špatná :-/ tak nevím

cobrak*
hodnocení

0x

Nevím, jak má Oktávka pojistky, ale začal bych jimi.

hodnocení

0x

To ovládání tak funguje. Když přepnete na pravé zrcátko, ovládáte jen pravé, přepnete-li na levé, ovládáte levé i pravé dohromady (je to pro urychlení nastavení zrcátek např.při výměně řidičů). Zkusit proměřit impulsy, jestli jdou při přepínání ovládání zrcátek, případně jestli je možnost, tak zkusit dat druhé zrcátko nebo ovladač. Zapnete-li světla, svítí osvětlení tlačítek u zrcátka? Občas to bývají přelámané dráty u průchodky ve dveřích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]