Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mam fábii RS (1.9tdi, 96kw). Prováděl jsem výměnu filtrů a oleje. Díly jsem objednal z e-shopu kde jsem zakoupil tento filtr skoda-dily.cz/... ale při demontování jsem zjistil, že je tam filtr typu skoda-dily.cz/... . Je cca o 5cm kratší. Nicméně filtr jsem tam dal s tím, že v popisu je prostě napsáno že je to pro TDI 1.9 96kw. Jen se chci zeptat jak velký vliv má rozdíl velikosti filtru? děkuji.
Ta velikost samotné filtrační vložky je příbližně stejná, jen ten delší má na spodku nádobky místo kde se shromažďuje voda. Pak je možné dle potřeby vodu vypustit tím bílým kolečkem zespodu. Je možné na vaše auto použít oby tato filtry, buďte v klidu.
doplněno 30.06.12 00:04:Pokud by jste chtěl příště filtr s tím ručním odkalováním vody jako má to VAICO které tam bylo a chtěl ho od Fy Bosch tak ho vyrábí pod číslem 0 450 906 322. Když se ,ale soustava udržuje v čistotě, netankuje u pofidérních "benzinek" a není v nádrži rok stará nafta, neměla by se tam voda v takové míře vyskytovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.