Nejste přihlášen/a.
Přeji příjemný podvečer,
známý se na mě obrátil s prosbou. Na netu si koupil microSD kartu(4GB) s mapami pro jeho navigaci TomTom. Problém je v tom, že po vložení do navigace mu to mapy nenajde. Otevřel jsem kartu proto na počítači a až pomocí Total Commander jsem zjistil že obsahem jsou dva soubory s názvem tomtom.000 (2GB) a tomtom.001(1,97GB). Oba soubory jsou skryté, jen pro čtení a archivovat. A přestože technice celkem hovím, tak s navigacema si doopravdy nevím rady. Jak to na navigaci rozběhnout?Navigace je zabudovaná do vozidla..takže propojení s noťasem nemám možnost..je to daleko Prosím o radu...
Mám dojem že se musí instalovat z cd,co je to za auto? Do Octavie jsem to tak dělal kámošovi,instalace trvá hodně dlouho ale povedla se
doplněno 28.06.12 22:01:Také je možné že ta navigace nenačte 4 GB kartu,nebot některé načtou jen 2GB.Karta může být vadná,nebo zastaralý Firmware.Je toho celkem dost,ale nejlepší je navštívit servis kde tu mapu nainstalují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.