Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TOMTOM mapy na SD

Od: hansmen* odpovědí: 3 změna:

Přeji příjemný podvečer,

známý se na mě obrátil s prosbou. Na netu si koupil microSD kartu(4GB) s mapami pro jeho navigaci TomTom. Problém je v tom, že po vložení do navigace mu to mapy nenajde. Otevřel jsem kartu proto na počítači a až pomocí Total Commander jsem zjistil že obsahem jsou dva soubory s názvem tomtom.000 (2GB) a tomtom.001(1,97GB). Oba soubory jsou skryté, jen pro čtení a archivovat. A přestože technice celkem hovím, tak s navigacema si doopravdy nevím rady. Jak to na navigaci rozběhnout?Navigace je zabudovaná do vozidla..takže propojení s noťasem nemám možnost..je to daleko:-D Prosím o radu...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám dojem že se musí instalovat z cd,co je to za auto? Do Octavie jsem to tak dělal kámošovi,instalace trvá hodně dlouho ale povedla se

doplněno 28.06.12 22:01:

Také je možné že ta navigace nenačte 4 GB kartu,nebot některé načtou jen 2GB.Karta může být vadná,nebo zastaralý Firmware.Je toho celkem dost,ale nejlepší je navštívit servis kde tu mapu nainstalují.

milzal
hodnocení

0x

Myslím, že tyto mapy budete muset rozbalit ve WINRARu. Zde je návod. bukisa.com/...

hansmen*
hodnocení

Tak navigace je TOMTOM Carminat, vozidlo prý Seat a bylo to koupeno na 4GB microSD(plus MMC adapter), což jak jsem už zjistil tato navigace běžně nepodporuje..a s tím rozbalením to je dobrej tip..rozbaleno a přehráno na SD 4BG a funguje..díky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]