Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě tlumiču

Od: dcmen odpovědí: 4 změna:

Ahoj

mám malou otázku

potřebují koupit tlumiče a na netu toho je dost ale musel jsem se pozastavit u toho když objednávám tak píšou "Přední tlumič P/L "

to znamená že je v sadě pravý a levý nebo je jen jeden kus?

když jsem se díval na kotouče tak píšou v jednotném čísle ale prodavají po dvou

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Ahoj P/L znamená že pasuje na levou i pravou stranu. Musíte koupit dva.

gumidek*
hodnocení

0x

Já, když kupoval tlumiče, tak byly dva v jedné krabici. Jinak pasují na obě strany (L se neliší od P).

Tlumiče se vždy mění oba na nápravě k vůli vyvážení a bezpečnosti jako brzdy, takže většinou se koupit samostatně asi nedají (zatím jsem to tak neviděl).

tr

Zdravím tlumiče se balí po jednom kuse, jen výjimečně v sadách 2 kusů. Jinak určitě kupte oba dva, jinak L/P znamená, jak bylo napsáno, že pasuje na levou i pravou stranu. Jen dejte pozor ať vyberete správný typ i v rámci jednoho modelu vozu, jsou možné dva typy i více typů tlumičů (liší se např. délkou a atd.)

erikch*

přesně tak jak píše tr výše-jde hlavně o motorizaci-jinou váhu má 1.4 motor a jinou už i 1.8 ve stejném modelu a vesměs jsou i jinak nastaveny tlumiče-zkrátka velký pozor na výběr typu tlumičů...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]