Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám doma e-scootera , chtěl jsem na něm jezdít, ale po nabití otočím klíčem na ON a svití jenom power ale batery ne, ani když přidám plyn tak neche jet vubec( nereaguje) , jenom když ho dám do nabíječky tak když přidám plyn tak škube, Nevíte co s tím může být?
Díky za odpovědi.
Pravděpodobně vám na scooteru odešla baterie. Předpokládám že scooter byl přes zimu mimo provoz a pokud byla baterie po celou dobu co se s ním nejezdilo vybitá, bude asi po ní. Zkusil bych nějakou pulsní nabíječku,která by ji mohla možná oživit. nejlépe vzít nějaký měřák (multimetr) a baterii změřit. Nevím jestli tam je baterie 6V nebo 12 nebo 24V ale pokud na ni naměřite jinou hodnotu než je na ni udáno tak šla do kytek..
doplněno 24.06.12 12:42:Tou jinou hodnotou myslím podstatně nižší než je na baterii udáváno.
Děkuji za odpověd přes zimu to prý nejelo kupoval jsem to na inzerát . Je tam 24 V Ale ta baterka není zrovna levná záležitost. Zkusm to změřit každopádně vám děkuji.
Není to náhodou takový ten china e-scooter, který má dva gelové olověné akumulátory 12V / 12Ah?
Půjčil bych si někde dvě autobaterky, spojil je do serie a napojil na přívody těch konektorů pro baterie ve scooteru a se zvednutým zadním kolem vyskoušel všechny provozní funkce. Pokud pojede, tak bych koupil ty geláky. Pokud ne, tak odešla řj.
Taky jsem ho měl a odešel mi tam výkonový MOS-FET tranzistor z důvodu špatného chlazení a tak jsem si tam udělal nouzově PWM regulátor a ještě pár měsíců jezdil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.