Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, to 50 kč denně se platí za celou dobu co auto nebylo pojištěné? Před 6ti lety jsem koupil doklady na jisté auto,které již v té době neexistovalo. Bohužel jsem s nimy nic nedělal a ležely mi doma. Ted jsem je náhodou našel. Jsou stále registované na člověka od kterého jsem je koupil. Nemám k nim žádnou kupní smlouvu ani plnou moc k převodu. Penále za povinné ručení by nejspíš přišlo na původního majitele, což je taky hrozna představa. Potřeboval bych nějakou radu jak to co nejlépe vyřešit. Původního majitele se mi zatím nepodařilo kontaktovat. Myslíte že by bylo dobré uzavřít povinné ručení teď před koncem roku cca na měsíc a pak nějakým zpusobem auto zrušit? Nebude se platit penále za předchozí leta bez pojištění? Předem děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.