Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes jsem se rozhodl si opravit centrál ve feldě ale mám prosbu odkryl jsem manzětu u dveří jestly nemám prasklý drátky a drátky jsou v porádku ale moje otazka je pres manzetu jde 6 drátů 2x modrý 1x žlutý 1x bílí a pak myslím že hnědý. Který je napájení tj. PLUS A MÍNUS k centrálu ve dveřích. nevím které kabely připojit na 12 v k autobaterii děkuji za odpověď
sundej si tapec u dveří za řidičem a mrkni na motorek ty zadní sou jen 2drátový tak budeš mít jistotu ty barvy u předních řídících motorků sou stejný, ŘJ CENTRÁLU na nich pomocí 2 relé otáčí napětí dle toho jestli zamkneš či odemkneš
ty zbejvající 3 dráty -jeden bude kostra a ty zbejvající dávaj mínusový info o stavu centrálu ŘJ -zamknuto,odemknuto
ten centrál nejde vůbec či jen náký dveře?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.