Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostřiky světel někdy nefungují

Od: psenda* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takový malý problém...na škodě superb mi někdy blbnou ostřiky světel...někdy jsou v pohodě jindy stříkne jen jeden...motorek je nový, hadičky nikde neunikají ani nejsou skříplé...nestekal se s tím někdo? než to hned vyměnit tak to ještě zkouším tady...mockrát děkuju za rady...přeji hezký den...:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepak*
hodnocení

0x

Přidírá se vysouvací mechanismus ostřikovače.

psenda*
hodnocení

dá se to opravit nebo je lepší koupit nové?

pepak*

Není to rozbité,jen se to občas přidírá,musí se to pořádně očistit a případně použít trošku minimálně trošku mazacího oleje třeba ve spreji,není to vůbec nic náročného,v každém neznačkovém servisu vám to vyřeší za pár korun,ve Škodovce z toho udělají problém na výměnu všeho možného.

psenda*
hodnocení

super přeně tohle jsem potřeboval slyšet...:)...myslím že tohle zvládnu sám...už jsem na tom dělal horší věci...jako mikrospínače ve dveřích...brrrr... do škodovky bych s tím nejel ani náhodou...s těma spínačema mi taky řekli že vymění zámky a at si připravím tak 4-5tis za komplet výměnu...oprava mě vyšla na 50kč a 3 hodinky práce...tak o víkendu si budu hrát..ještě jednou děkuju...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]