Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceska kancelar pojistitelu

Od: autokazda odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,prosím Vás o radu,přišla mi od CKP upomínka ze jsem v obdobi od 1.6.2011 do 29.8.2011 neměl sjednané povinné ručení na auto,ale auto jsem koupil až1.8.2011.Posílal jem jim řádnou kupní smlouvu ale nic neřešily a dali to k vymáhání společnosti EOS KSI kam jsem znovu posílal tu smlouvu,tam sice čásku snížili ale náklady za vymáhaní chtěj dál!A ani se neobtěžovaly mi poslat vyrozumění že částka byla snížena,až teď mi přišla SMS zprava ať ušetřím za soudní řízení a pohledávku zaplatím!Už při jednání s CKP jsem chtěl nedoplatek zaplatit ale jen za dobu mého vlastnění!Co mohu teď dělat abych neplatil poplatky za vymáhání?Děkuji Kazda

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdokoliv*
hodnocení

0x

Otázkou je, copak jste napsal čkp v té jejich výzvě a jak jste reagoval na jejich upomínku, a také zda-li jste vozidlo provozoval či nikoliv od 1.8. 2011. EOSU bych žádnou kupní smlouvu neposílal - oni jsou jen od toho aby Vás donutili zaplatit! Je otázkou zda oprávněně nebo ne ale to zde neuvádíte jak to bylo. Eos je inkasní agentura, nebo tak si nějak říkají a oni mají za úkol vydundat Vaše prachy. Ale nejdříve to musejí protlačit soudem a ten musí rozhodnout o = a tak se braňte je-li to neoprávněné!

endyfrog*
hodnocení

0x

Pokud jste koupil auto 1.8 2011 a zaplatil si pojisteni od toho data tak není co řešit pokud pojíštěno nebylo mají právo CKP vymáhat za dobu která nebyla pojištěna ale myslym že jste se špatně bránil když už to má vymahačská agentura EOS dle mne tedy dlužíte od 1.8 do 28.8 to je 1400cca

autokazda
hodnocení

Ještě jsem zapoměl napsat že auto jem pojistil až 29.8.2011 tudíž bych měl platit jen za 29 dní

Musíte jim prokázat, že jste v tu dobu vozidlo neprovozol v rozporu se zákonem.

jinak musíte uhradit za dobu co jste provozoval vozidlo bez pojištění...

nic složitého...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]