Nejste přihlášen/a.
dobrý den.stalose mi takova věc.mame opel frontera sport tdi.jela jsem z ručni brzou,nepoznala jsem žemam jí zataženou.pak z auta začalo kouřit,zastavilo a už nejede.v opravne řikali že nevi presne co toje dokad cely nerozeberou,ale vypada to asi na spalenou spojku.prosim poradte,jestly jsem hodně poškodila auto a jestly to da do pořadku?moc děkují
Chtěl jsem odpovědět, "erikch" mne předběhl , te jen naprosto souhlasím s jeho reakcí...
*tak
Nevím jak na Vaše auto, já jsem měnil 2xkotouče (Brenbo) 2x destičky (AQ), 2x bubny (AQ) 2x pakny (Ferrodo) a brzdovou kapalinu (DOT 4) celkem za 4.000,-Kč svépomocí. Předpokládám, že na Fronteře budou asi jen kotouče (AQ) bych na takové auto asi radši nedal, odhadem bych řekl tak 1.000-2.000,-/ks nějaké lepší značky. Doufejte, že se zrušily pouze kotouče+obložení a ne nic dalšího. Současně bych nechal překontrolovat lanko ruční brzdy, zda se následně neutrhlo nebo tak něco. Záleží samozřejmě odkud se Vám kouřilo. Bratr takhle také zapoměl, tak otec vzal auto a jel ho rychle provětrat, prolítl pár loužiček a bylo to OK.
pokud oddelala dvouhmotu tak to si pripravte neco okolo 60 000,- nahrada neexistuje
doplněno 20.06.12 14:43:jinak prave spojku na frontere nejde spalit vetsinou se prave strihne setrvak a pak je to mazec
doplněno 20.06.12 14:44:oprava jde ji spalit ale vydrzi hodne aby jste me spatne nepochopily
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.