Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde natankovat LPG

Od: olaf71* odpovědí: 7 změna:

z ničeho nic mi nejde natankovat LPG do auta. už se to někomu stalo a čím to bylo?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

takhle těžko říct-nejspíš problém s ventilem,nebo-v horším případě,mohl dříve natankovaný plyn v nádrži "zamrznout"...Každopádně to bude chtít navštívit nějaký LPG servis...

martinhajek*
hodnocení

0x
Zasekl se ti plnící ventil, občas se to stane.

jarda3*
hodnocení

0x

Stalo se mi to, pomohlo vyjet nadrz doprazdna (uplne) a zamacknout kulicku v plnicim hrdle aby se odtlakovalo potrubi, pak zas roky OK. Mozna staci bod 2 ale opatrne na volnem prostranstvi, at to nenatece na ruce - neprijemne omrzliny.

doplněno 20.06.12 07:26:

Kdyz o tom premyslim, tak snizeni tlaku v privodnim potrubi asi odblokuje plovak, ktery zavira privod pri urcite hladine. Nebo muze byt zasekle neco jineho a zkusil bych ten ventil na nadrzi necim poklepat atd. Jinak nezbyva, nez vyjet uplne doprazdna a rozdelat, coz jde ale chce to vedet jak na to, jinak to muze byt potom nebezpecne.

olaf71*
hodnocení

tak bych to viděl na ten zaseklý plovák, jelikož jsem přendaval plnící hrdlo kvůli přestavbě zadního nárazníku a tím pádem se snížil tlak v potrubí. kulička jde v pohodě odmáčknout.

endyfrog*
hodnocení

0x

Většinou to dělá jak radí předemnou zkusit zamáčknout kuličku na přívodu tankování ale také se mne stalo že to zavřel plovák a prostě plyn mne tam taky nešel prostě plovák byl zaseklý zkusit zahýbat autem v nouzi opravna LPG

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

tohle se me stava obcas v lete ze se tam udela led asi to ma neco spolecneho z rozdilnejma teplotama asi fyzika staci kolikem zarazit kulicku v rukavicich (ˇale tim si nejsem jistej ale bojim se toho psouknuti)

olaf71*
hodnocení

Dnes jsem byl v servisu LPG a závada byla na ventilu napouštění do nádrže, nějaká membrána znečištěná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak natankovat
Otázky na téma jak tankovat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]