Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vím, že to tu už bylo, ale potřeboval bych poradit auto do 25.000 Kč, nejlépe takové, aby mělo povrchovou úpravu karosérie a nehrozilo nějaké extrémní hnití, do teďka jsem jezdil s Favority a Feliciemi, takže o korozi vím svý. Nejde mi o vzhled, nýbrž o pohodové svezení, o auto, na které se dají díly sehnat za pár korun, není moc poruchové, aby moc nežralo (moje představa je max. 7,5l/100km v kombinované spotřebe), chtěl bych nejlépe diesela, benzinu se nebráním, ale plyn rozhodne nechci. Byl bych rád za auto, na kterém si ještě zručněnjší majitel většina věcí opraví sám a né abych s každou vofikundací musel běhat po servisech a utrácet nehorázný prachy za diagnostiku a za výměněný díl, místo opravy vadného dílu, pokud je oprava možná. Jinak co se týče typu karoserie, je mi jedno, jestli to bude combi, hatchback, či sedan, akortá nevyužiju auta typu Berlingo a jiných užitkových vozů. Děkuji za rady a tipy.
Auto které není moc poruchové není - i na novém se pokazí cokoliv kdykoliv
Soused koupil před rokem synovi Ford Fiestu r. 2000 - s klimou , 4x ABG - najeto 105 000km , za 23 000kč. Na jaře jsem mu měnil olej a vyměnil nápln v klimě , víc nic - jeho syn jezdí každý den do školy cca 40 km a bez problémů. Kupovat staré auto je o pořádné kontrole a taktéž trochu o štěstí.
Bezproblémové jsou i Suzuki Swift - od 98 pozink, rok 2002 koupíte do 25 000kč, jsou většinou po důchodcích s malým nájezdem km.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/80/10388651?goFrom=list
pozinkovaná kastle proti korozi, jednoduchý motor, dílů nových z druhovýroby nebo jetých z vrakáčů dost, spotřeba do 7,5 kombinované se podle mě vlezete
Pokud majitel jezdil jen na chalupu, na nákupy... tak bych tomu věřil. Kolik běžný vlastník najezdí ročně, pokud nejezdí do zaměstnání a nerajtuje?
Jednoznačně a jedině připadá za tuto cenu FELICIE ( nejlépe po důchodci, do 100 000 km najeto, rok výroby 2000/2001 )
Ale i za 25 000.-kč bude těžko k sehnání takto zachovalá feliška ...
O ničem jinym bych při takové požadované ceně ani omylem neuvažoval! Vše ostatní by byla cesta do pekel ( vraky cizích značek, ojetiny, který mají nalítáno přes 300 000 km a už jen čekají na sešrotování a to už nemluvím o tom, že technickou kontrolou by takové auto už asi neprošlo )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.