Nejste přihlášen/a.
: zdravim mam velikej problem koupil jsem passat b5 1,6.PO ZAHRATI JEDE NA 3 VALCE za studena normal.podle mne civka,cidlo nejaky na teplotu,klapka.poradte mi prosim nekdo.zitra mam jit na diagnostiku ale urcite se dozvim jako predchozi majitel,ze jen nejaka el.zavada ale aby mi rekli ktera.ani nevim jestli mam na ni jit
jinak kably a svicky jsme tam menily tedy starsi.puvodne tam i chybel na ctvrtym valci kabel.takze za studena bezi ale jak se ohreje tak-jak jsem psal.radili mi nejdriv dia a pak se bude menit ja myslim,ze i ty kably a svicky maji vliv taky urcite
ju diky to jsme taky zkouseli byla uchcana treti svicka dokonce i praskla pry.dali jsme jiny starsi a slape-za studena ted musim jet na tu diu,snad to najde taky bych nejdriv koupil svicky a kably to je jasny aby taky neco tam zjistil uvidime napisu az dorazim.jinak mam pocit ze i ta dia je nesmysl vzdycky jsem na to prisel u kazdyho auta co je co.chce to jen cas a nervy
napisu co to bylo jestli to zjisti teda
navic jsem najel za kilo 10,7 km
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.