Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik zaplatím po 1. 1. 2009 za vyřazení auta

Od: udiveny odpovědí: 2 změna:

Dobrý den V květnu 2008 jsem dal SPZ do depozitu na Bohdalec v srpnu 2008 jsem předal auto k ekologické likvidaci, mám doklad. Protože depozit je zaplacený do května (100 Kč)domníval jsem se že mám dost času na trvalé vyřazení. Jestli nestihnu termín do konce r. 2008 za co a kolik budu platit? A musim vozidlo odhlásit na Bohdalci, nebo můžu v Praze na všechny místa? Děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
Musíte pouze tam kde máte auto vedeno,pokud je vůz na vás řádně přihlášen tak stačí zajit na di po novém roce neměl by jste platit nic nebo možná malý poplatek,i když půjdete v únoru a nahodou pojišťovna pošle upomínku,tak jim do 30dnů pošlete kopii eko.likvidace dají vám pokoj

bobr*
hodnocení

0x

Pokud máte značky v depozituje to Ok máte čas po novém roce bezplatně auto vyřadit hlavní je že bylo ekologicky zlikvydováno a musíte zase na Bohdalec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]