Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolikrát vás zastavili policajti na skútru?

Od: panbezboty odpovědí: 15 změna:

Zdravím ;) Plánuju si v létě teď udělat řidičák na auto. K tomu je pořád i řidičák na skútr do 50ccm ale to nestačí. Proto chci udělat řidičák i na 125ccm ale zbytečné je utrácet 3,5 tisíce kč když to od ledna dostanu automaticky k řidičáku. Proto se vás ptám: Kolikrát vás za vás život zastavili policajti na skútru? Podle mě mají větší starosti než stopovat lidi na skútru a kontrolovat je ;) Chtěl bych půl roku jezdit s řidičákem na 50ccm na motorce 125ccm a pak už ho dostanu 19.1.2013 co už je schváleno. Proto vás prosím o odpovědi :) Díky moc

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Abych přispěl do statistiky..

Osobně mne nikdy žádný policista na skútru nestavil...

P.S.: asi bych měl dodat že jsem nikdy neměl skútr...

hodnocení

2x

Až budeš mít na 150,tak na ni jezdi.Dokud máš jen 50 tak jezdi jen na 50.Mohlo by se totiž stát,že ne za cca půl roku ale třeba bys pak mohl dělat další až za pět let!

Mne osobně od roku 1977 stavěli policajti asi tak10X z toho asi polovina na pístu jako náctiletý a zbytek s autem.Ale spoléhat na náhodu?

doplněno 18.06.12 15:31:

Ten zbytek je asi tak posledních cca15 let.Mezitím mne nemohli kontrolovat bo něměli s výjímkou nehody pravomoc a pak neřídil jsem!

doplněno 18.06.12 18:22:

Jo a ještě pro doplnění-s klukama jsme (když stáli na svých stanovištích)jeli jinde,jinak by to skóre bylo podstatně vyšší!

panbezboty
hodnocení

Samozřejmě 3,5 tisíce mám, ale je to ohromně zbytečné. Otravovat se s jízdama, s teorií a vším možným když si to prožiju u řidičáku s autem. A 3,5 tisíce kvůli půlroku to mi přijde hodně zbytečné ;) Samožřejmě plánuju 1-2 kondiční jízdy pro jistotu abych nešek do provozu jako úplný lajk. A pokud by mě náhodou zastavili na 125ccm s papírama na 50ccm pak myslím že kapřík do kapsy a hodí na to bobek ;)

askmenow*

Jojo, jezdit bez papírů a uplácet a čekat, že vás poplácáme po ramenou a řekneme vám, jak máte žůžo plán, to je mi, panečku, sebevědomí.

panbezboty
hodnocení

Opravdu(ale opravdu!) nechci být nezdvořilý, ale na to jsem se neptal :)

Když víš,že se nic neděje,tak proč se tady ptáš?

Náhoda je blbec a jistota je kulomet.prostě bez oprávnění na to nesedej nebo se připrav,že pak nebudeš moci oficiálně jezdit na ničem!

doplněno 18.06.12 20:27:

Jj a proto máme v republice bordel.Místo dělat to co máme,hledáme výmluvy proč to udělat jinak.

Proč jezdit na padesátce na kterou mám ŘP když můžu na něčem na co oprávnění nemám a spekulovat jak případnou kontrolu očůrat!

punksrozumem

Jasně, možná ušetříš 3,5 tisíce. Nebo taky způsobíš nehodu a škodu bude pojišťovna následně vymáhat po tobě, protože jsi řídil bez oprávnění. To se fakt vyplatí :) A ty kapříci do kapsy - dneska se dost bojej že je to návnada a je velká pravděpodobnost že tě místo bobku seberou za pokus uplácení. To se taky vyplatí :) A odložení možnosti řidičáku k tomu - super :-D.

Kdo neriskuje nevyhraje, ale kdo riskuje tak by si měl dobře rozmyslet co riskuje a jak velká je pravděpodobnost že si nabije hubu..

Radši bych ten půllrok jezdil na 50ccm. Do risku že to položim na písku, skůtr se rozmydlí o mercedes a budu mít pár set tisíc dluh + flastr za řízení bez oprávněni - do toho bych nešel.

cobrak*
hodnocení

2x

Náhoda je blbec a Ty se nedoplatíš...

bruk600*
hodnocení

1x

Policajti na skůtru nejezdí. *frajer*

hoummy*
hodnocení

0x

Na skútru mě zasatavili 0x :D a to jezdím každý den i v zimě :D, nějak na to kašlou :D. Tady se vyplatí si počkat, já e těším na leden 2013 :D, bude nějáka ta 125 :D

nu*
hodnocení

0x

Nechápu otázku, pokud mají větší starosti než zastavovat řidiče skůtrů, tak řeší ty důležitější otázky...zpravidla mají na směnu / 1 služební automobil limit 30 km...to zajedou na okraj města a tma chvilku kontrolují řidiče...

Pokud chceš jezdit na skůtru na který nemáš přislušné řidičské oprávnění, počítej s tím že Tebe zastaví hned při první jízdě,. Tak to toiž chlodí v praxi.

Na Tvém místě bych si udělal vělké "A"čko, protože když budeš mít od 17. ledna 2013 125ccm skůtra, a jednou Ti nekdo půjčí na chvilku skůtra 300 nebo 500 ccm se vstřikováním, nebo něco silnějšího, budeš chtít OKAMŽITĚ přesedlat na větší kubaturu...na tu nebude "B"čko stačit...

buss
hodnocení

0x

Hlásím 0, ale když nemám skůtra,
ostatně i s autem minimááálně

olaf71*
hodnocení

0x

mě ještě nikdy, protože jsem na něm nikdy nejel bez papírů

ben*

Náhoda není blbec...špíš než nějaký policajty bych spíš řešil chodce a jim podobná individua, která hlava nehlava skáčou pod kola... a pak by tě to mohlo vyjít teprve draho... Jinak o tom kdo je blbec, mám dle dotazu a dalšího projevu jasno..*smich*

výtka
Upozornění od sys hejkal 02. 07. 2012 09:17:46
Každý neumí formulovat dotaz a příspěvky tak, aby se to všem líbilo. Mějte prosím více tolerance! co kdyby někdo pro změnu podobně hodnotil Vaše příspěvky pod tímto a dalším nickem...

jarda3*
hodnocení

0x

Ono je to tezke, to omezeni je nesmyslne, kdyz nekdo umi ridit auto, zvladne i motorku. Mozna to ma vyznam pro mlade silence, kteri se v aute nezabijou ale zas spis zabijou nekoho jineho... Udelal bych si spis papiry rovnou na poradnou motorku nebo si poridil skutr az pristi rok...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]