Nejste přihlášen/a.
Nevím jak kde ,ale já rušil auto bez eko,na základě zániku...či jak se to jmenuje,jen chtěli vědět kde bude stát+nějaké bububu o případné kontrole.Jsou úřady kde to nechtějí takto děla ale mysíte si stát za svým a klidně si nechat zavolat i vedoucího atd,ať Vám doloží na základě jakého předpisu či zákona toto nemohou!Nebo Varianta 2-sehnat doklad o eko likvidaci.K tomu je třeba jen velký TP a nic jiného a protože autí již neexistuje,tak většinou to za 1500-2500 napíšou na základu TP!
Jak jsem psal výše požadují víc než je třeba!Toto jim omláti o hlavu!
Po mně a vím o hodně dalších lidech co takto likvidovali autí a po nich taky nic takového nechtěli!
Nejlepší bude když si nastudujete tu část zákona , kde se toto řeší a s tím se na ně obrátit proč přestupují zákon!
u nás(Krkonoše) je to otázka asi 500,-kaček a není problém-usuzuju,že i jinde to bude podobné-ono totiž do chvíle odvozu šrotu ze sběrny(vozí se to všechno do Děčína fa.Kovošrot)-podle množství,ale i menší sběrna min.1x týdně,a od tohoto okamžiku už nikdo nikdy nezjistí,zda zrovna bylo likvidováno to a to aut s tím a tím VINem...Je to o dohodě(osobní)...
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit kde sehnat ten doklad o ekologicke likvidaci? a jde to vystavit i zpětně, nebo uplně lépe bez datumu likvidace? V mém případě, by se jednalo o rok 2008...Děkuji za odpoved..můj tel. 739309490
takovéhle "akce" se neřeší po telefonu apod.,ale pouze osobně-takže šupky hupky po svém okolí,kde jsou Kovošroty a další firmy likvidující autovraky,tradá až pojedete okolo,tak se tam zastavit,dojít za zřízencem,sdělit mu to a to,potřebuju papír,co mě to bude stát-prostě se domluvit...,jde to i zpětně-ale jak moc těžko říct-každopádně je to věc nedohledatelná,jelikož od okamžiku svozu od Kovošrotu Děčín(kam se všechno železo-šrot sváží) už nikdo nezjistí,zda tam bylo to a to,ten a ten vrak-jediný problémek by mohl být ve VINu vraku-pokud by se někde objevil(nějaký prušvih) a zjistilo se,že už má být dávno přetaven na 0,2 plech-bude to divný(i tak se to ale dá okecat-otázka je jaký je onen zřízenec šroťáku "pilot" a do čeho ještě půjde...) O ničem jiném onen slavný eko zákon o eko likvidaci není-než o tom jednom papíru s razítkem...(alespon u nás v čechách)...
Na každém OÚ,mají adresu provozovny ,kde se ekologická likvidace vozidel provádí.Zajeďte tam a když pěkně poprosíte,potvrzení vám prodají.
Právě jsem se obával toho, že ty provozovny, na které jsem dostal od úřadů adresy, tento doklad takto těžko poskytnou. Navíc jsem slyšel, že je třeba mít alespoň štítek s VINem, který chtěli po mě vyfocený i na úřadě, v případě, že bych to vyřazoval k jinému účelu.
Takže si jednoho dne udělám výlet a projedu ty provozovny. Snad se někdo najde. Prozatím to mám v alespoň v depozitu.
Ještě bych se chtěl zeptat. Musím mít ten doklad vystaven z okresu či kraje, kde je vozidlo evidováno nebo je to úplně jedno, kam bych to vozidlo jakoby dal?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.