Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit jak vyměnit lambda sondu na feldě. Zvládnu to doma nebo musím do servisu? díky
Moje felda 1,6 má chudou směs a vybral jsem tuto lambdu,jde o dobrý,či špatný výběr (myslím výrobce)?
www.cc-autodily.cz/sonda-kyslikova-lsh-24?brand=SKODA&model=FELICIA
Beru zpět, nevšiml jsem si,že tam je napsáno "bez MPI". O něco dražší tam je: cc-autodily.cz/...
počítám že to nebude tak snadný ta lambda bude pěkně zarostlá a nebude sranda jí povolit já naposled musel ten kus vejfukový trubky vyndat dát do svěráku a pomocí hasáku a půlmetrový trubky se mi to podařilo povolit.
takže pokud vlastníte garáž náký to nářadí-gola,očkový klíče atd tak to de zvládnout svépomocí pokud ne vidím to na servis![]()
Lip to jde za tepla, cili zkusit hned po dojeti nebo na to vzit nejaky plynovy horak, idealne autogen, kdyz se to poradne ohreje, jde to o hodne lip. Bacha at ale nechytne cele auto.
doplněno 17.06.12 21:35: O felde se traduje ze ma uzasne levny servis, tak nechapu takove stiznosti, u jakekoli standardni znacky je to vsechno nekolikrat drazsi ![]()
Dá se říct že ano. Ale mám s tím už delší dobu problémy, nechce teplá chytit. V servisu uz měnily snad co šlo, stálo me to přes 40 tis a pořád nejsou výsledky. Ono to utáhnout z mateřský není lehké a na nové nemám.. ![]()
Tak to je opravdu velmi nestastny vyber servisu, za ty penize museli vymenit 3x cele auto...
Snimac otacek klikovky uz zkouseli vymenit?
doplněno 18.06.12 12:29:Ze by tahle zavada souvisela s lambdou je velmi nepravdepodobne, nakonec ta se muze odpojit a pojede to taky celkem normalne, jen to bude mit trosku vetsi spotrebu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.