Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit jak vyměnit lambda sondu na feldě. Zvládnu to doma nebo musím do servisu? díky
Moje felda 1,6 má chudou směs a vybral jsem tuto lambdu,jde o dobrý,či špatný výběr (myslím výrobce)?
www.cc-autodily.cz/sonda-kyslikova-lsh-24?brand=SKODA&model=FELICIA
Beru zpět, nevšiml jsem si,že tam je napsáno "bez MPI". O něco dražší tam je: cc-autodily.cz/...
počítám že to nebude tak snadný ta lambda bude pěkně zarostlá a nebude sranda jí povolit já naposled musel ten kus vejfukový trubky vyndat dát do svěráku a pomocí hasáku a půlmetrový trubky se mi to podařilo povolit.
takže pokud vlastníte garáž náký to nářadí-gola,očkový klíče atd tak to de zvládnout svépomocí pokud ne vidím to na servis
Lip to jde za tepla, cili zkusit hned po dojeti nebo na to vzit nejaky plynovy horak, idealne autogen, kdyz se to poradne ohreje, jde to o hodne lip. Bacha at ale nechytne cele auto.
doplněno 17.06.12 21:35: O felde se traduje ze ma uzasne levny servis, tak nechapu takove stiznosti, u jakekoli standardni znacky je to vsechno nekolikrat drazsi
Dá se říct že ano. Ale mám s tím už delší dobu problémy, nechce teplá chytit. V servisu uz měnily snad co šlo, stálo me to přes 40 tis a pořád nejsou výsledky. Ono to utáhnout z mateřský není lehké a na nové nemám..
Tak to je opravdu velmi nestastny vyber servisu, za ty penize museli vymenit 3x cele auto...
Snimac otacek klikovky uz zkouseli vymenit?
doplněno 18.06.12 12:29:Ze by tahle zavada souvisela s lambdou je velmi nepravdepodobne, nakonec ta se muze odpojit a pojede to taky celkem normalne, jen to bude mit trosku vetsi spotrebu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.