Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinne a havarijni pojištěni

Od: lexa* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chci udělat povinné a havarijní pojištění na auto. Přes makléře (ePojištení) nabídli mne moc pěknou cenu, má někdo zkušenost pojištění přes makléře? Má cenu podepisovat smlouvu s pojištěnou přes makléře?

Děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Uzavíral jsem přes makléře několik pojistek - v konečném důsledku není pro pojištěného žádný rozdíl - makléř funguje jako zástupce pojišťovny - stejně, jako zaměstnanec pojišťovny...

doplněno 17.06.12 18:08:

To Diesel: Já přes makléře uzavíral dvě PR - za ceny, jaké měly ty pojišťovny na webu (takže nevím, jestli by to na pobočce bylo dražší či levnější). Pak pojištění baráku a domácnosti - totéž, makléř mi určitě šetří čas, ale jestli i peníze? - fakt nevím. Úrazové - dtto...

To, že pro pojištěného není rozdíl jsem mínil tak, že ta pojistka má platnost - ať ji uzavírám se zaměstnancem či zprostředkovatelem (makléřem), stejnou...

hodnocení

0x

Já si již 2x sjednával povinné ,ale přes portál toppojisteni. Měl jsem PR u CP-auto 1351ccm a platil jsem jako 1800,koupil jsem 405 v naftě (1,8TD-1768ccm? a skutečně 1,9D-1905ccm) a přes toppojisteni jsem platil soběžně 2 měsíce! nepatrně míň.Te 405 která dosloužila dřív než jsem pův počítal jsem šel do auta 1761ccm a 81kW a opět přes top... a při sjednání jsem platil opět souběžně (asi 2 měs) a trochu méně.

Po internetu většinou sleva 5%,pokud přes makléře,tak ti maj zase slevy a jako řidiči z toho můžeme těžit.Nnyní ale nastává otázka-pokud se stane a něco způsobím,jak to pojišťovna vyřeší.A to vůči mně jako viníkovi a poté jak se postaví k náhradě škody poškozenému.S tím již dle tohoto systému nemám skušenost.

doplněno 17.06.12 17:56:

To Movla-PR jsem přes makléře neměl ale normální pojistku-úraz,životko atd mám přes makléře a za víc platím méně!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]