Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedrží volnoběh u Felície 1.3 MPI

Od: jura32* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,u kámošova auta nedrží volnoběh u feliny ztrácí se když sešlápnu plyn po nastartování cca..po minutě za studeného motoru by měl jít na otáčky 800,ale chvílemi mu padají na 500-100 a zase zpět jak kdyby nevěděl kde má udržet otáčky.děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

1x

Ty klapky se dobnře čistí acetonem nebo tímto sprejem, který je na acetonu založen. Sám jsem s ním čistil karburátor u Fa. V Kelly ho mají za 100,-.

autodoplnky.autodily-hk.c/...

doplněno 17.06.12 13:05:

Kdyby to byl můj případ u této Felicie, tak bych začal výměnou palivového filtru, vyčištění vstřiků,výměnou svíček,výměnou snímače otáček a případně skusil jinou zapalovací lištu.

doplněno 17.06.12 15:15:

Já ten karbec měl hodně špinavý, a tak jsem ho rozdělal (měl jsem náhradní nové díly do něj), očistil acetonem (ten v plechovce) a štětcem s přírodního chlupu (aby se chlup nerozpustil) a jednotlivé trysky a kanály jsem profukoval tím sprejem.*hi*

jura32*
hodnocení

OK,to koupíme!

martinhajek*
hodnocení

0x
Zabordelená klapka. Takže vyčistit a případně provést vagem základní nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]