Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prihlášení auta za jeden den do jiného kraje?

Od: wolfman* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám takovou dost divnou situaci...a to je : pondelí jdu kupovat auto a to na Ostravu... ráno ho ale musím zmáknout s majitelem odhlásit a hned pálit do Kutné Hory (kde mám přechodní bydliště) ho přihlásit a pojistit ...a nejhorší je na tom že to opravdu musím zmáknout za jeden den protože v uterý už odcházím mimo stát minimálně do 1.7.2012 takže jak to udělat ..netuším...OTÁZKA JE : nedá se to nějak udělat tak abych ho přihlásil v Brně (kde momentálně bydlím) abych zbytečně nejezdil do Kutné Hory? Nebo to nějak nechat na majitele přihlášeno nebo nevím...jak se to dá udělat tak abych pak neměl průser? Předem moc děkuji za odpovědi! =)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

nechate to na sebe odhlasit a az prijedete tak to prihlasite

wolfman*
hodnocení

to by slo ale ja s tím autem právě potřebuji odjet do zahraničí...to je ten problém... *bzum*

doplněno 16.06.12 14:36:

:(

blackflamesiczi*

a kde je problem ja z autama v odhlasce jezdim normalne po eu a nikdy zadnej problem

hodnocení

0x

A kde máte trvalé bydliště? KH nebo Brno?Nevím zda je to možné,ale známému odmitli přihlásit auto (teď nwn zda Světlá n/sáz.nebo HB)protože měl přechodný a v JH trvalý.Pravda je to již přes deset roků!

wolfman*
hodnocení

néééé nééé trvalý mám na Slovensku...to je ten problém :(

nu*

odhlásit auto na SK lze jen na exportní značky, a ty platí max. 3. měsíce...k přihlášení na sebe potřebuješ potvrzení od cizinecké policie o přechodném pobytu na konkrétní adrese

buss
hodnocení

0x

No ale ono se přihlašuje v místě trvalého bydliště. Přechodné bydliště v ČR néni. Nebo dát někomu plnou moc. Nebo to do července vydrží, hlavně však pojistit, jde i na VIN.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]